KAMU-SEN ‘den Çalışanları Yeni Yerinde

KAMU-SEN ‘den Çalışanları Yeni Yerinde

Gönen Kamu-Sen Temsilciliği düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi

Gönen Kamu-Sen Temsilciliği  düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Kamu-Sen Başkanı Hasan Karar Atatürk Caddesi üzerinde yeni yapılan PLAZAVERA İşhanı 2. Katta biri lokal biri dershane olmak üzere 2 birimde birden faaliyetlerini sürdürecek olan Kamu-Sen Gönen Temsilciliğinin açılışında Balıkesir İl Başkan Yardımcısı, Gönen’de görev yapmakta olan Kamu-Sen üyesi öğretmenler, eğitim çalışanları, sağlık personeli, diyanet ve vakıf çalışanları, memur kesiminden diğer üyeler, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri bulundu.

Açılış töreni öncesi gelen katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.  İyi dilekler ve temenniler içeren konuşmalar ile gerçekleşen açılış töreninde ise maddi desteklerini esirgemeyen iş adamlarına plaket takdim edildi. Kamu-Sen üyesi memurların çalışma saatleri dışında ev ve aile sıcaklığında bir ortama kavuşmasına vesile olan lokal ciddi ve yapıcı bir sosyal ortam sağlarken yine Kamu-Sen üyelerinin çocuklarına ve gençlerine hitap eden ücretsiz dersane ortamı insanımız için hayatı kolaylaştıran bir başka dost kapısı olarak algılandı.

Eğitim ve sağlık çalışanları, diğer kurumlarda görev yapan pek çok kamu çalışanının üyesi olduğu Kamu-Sen (Türkiye Kamu Çalışanları Sendikası) açmış olduğu sosyal tesisi ile alanında önemli bir boşluğu doldurmuş olduğu gibi başarılı bir icraata da imzasını atmış oldu.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli